Stop 5G București

Un cercetător român a inventat o piramidă care neutralizează efectele negative ale undelor electromagnetice

Piramida cuantică Davidoni, cea mai nouă invenţie a timişorenilor Ciprian şi Ioan Davidoni, a fost prezentată la Salonul Internaţional de Invenţii de la Timişoara şi a suscitat interes din partea NASA. Descoperirea are rolul de a contracara efectele radioactivităţii.
“Piramida cuantică este un dispozitiv inovativ. Are o capacitate de a emite pe o rază de 200 de metri. Asta înseamnă că pe o rază de 200 de metri reduce radioactivitatea, reduce electrosmogul datorită vibraţiei înalte de frecvenţă. Sursele de bază sunt un amplificator cuantic la bază, folia coantică Davidoni, care amplifică efectul a ceea ce este înăuntru. În interiorul piramidei sunt granule magnetice şi în pereţi avem metale nobile, aur şi argint. Aceste ingrediente cuantice au o forţă foarte mare. Pentru această formulă cuantică am folosit peste un milion de măsurători timp de 25 de ani”, a explicat Ioan Davidoni, membru în Academia “Nikola Tesa” din Serbia, cu peste o mie de lucrări şi brevete şi inovaţii.    Piramida Davidoni este concepută pentru a fi pusă în orice locaţie, poate fi ţinută într-o locuinţă sau se poate purta chiar şi în buzunar.

Inventatorul Ioan Davidoni susţine că piramida cuantică este un vârf al creaţiei tehnice marca „Davidoni”, iar cei care au studiat-o o numesc „regina produselor cuantice Davidoni”, pentru că are trei surse de energie sau de captare a energiei din cosmos.

„Piramida conţine trei game de pietre preţioase pe care le amplificăm cu metale nobile care stau la baza piramidei. În interior avem granule cuantice care pot capta şi emite. Toate pietrele preţioase captează, amplifică şi emit această energie măsurabilă cu aparatura aflată în comerţ. Cea de-a treia sursă de energie a piramidei este în pereţii ei, unde am introdus aur şi argint. Produsul nostru este unic în lume, până la ora actuală. Piramida poate neutraliza radioactivitatea, electrosmogul, vibraţiile şi armonicile pe o rază de 200 de metri în aer şi 400 de metri în apă”, a detaliat Ioan Davidoni.

Cei doi inventatori, tată şi fiu, au fost contactaţi înainte de deschiderea Salonului de la Timişoara de reprezentanţi ai NASA şi de la North Rock (SUA), care vor să ia cantităţi mai mari de piramide cuantice Davidoni pentru un studiu mai aprofundat.

„Poluarea, poluarea electromagnetică, reţeaua GSM, ruterele wireless şi tot ceea ce generează ioni pozitivi ne slăbesc imunitatea organismului. Scăderea ionilor negativi, care ne hrănesc organismul, scade rezistenţa noastră şi simţim oboseala”, au menţionat cei doi inventatori.

Creatorii piramidei cuantice „Davidoni” apreciază că produsul este atât de performant, încât în următorii 50 de ani nu va putea fi „modernizat”, pentru că locul de unde provin componentele este unul cu calităţi deosebite, din România, pentru care cei doi inventatori au făcut peste un milion de măsurători timp de 25 de ani.

https://www.davidoni.ro/despre-noi/ioan-davidoni/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *