Stop 5G București

Firme care oferă soluții pentru protecție împotriva radiațiilor

Produsele antiradiatii marca Swiss Shield si YShield

– brevetate la nivel mondial si care ofera protectie de pana la 99,99% – sunt prezente si in Romania! Progresul tehnologic inregistrat in ultimii ani are la baza curentul electric si comunicatiile fara fir. Aceste produse – extrem de eficiente – diminueaza semnificativ nivelul radiatiilor electromagnetice din casa sau biroul nostru, cu pana la 99,99% (40 dB la 900 MHz)!

Cu ajutorul lor reducem astfel expunerea repetata si indelungata la campuri electromagnetice, evitand aparitia efectelor adverse asupra sanatatii semnalate de experti.

In acest scop, țesaturile de protectie Swiss Shield au fost concepute spre a putea fi utilizate in fabricarea perdelelor, baldachinelor si articolelor de imbracaminte pentru adulti si copii, acestia fiind cei mai vulnerabili. Tesaturile Swiss Shield sunt realizate din fire Swiss Shield, fabricate printr-un proces de productie patentat la nivel mondial. Indeplinesc standardul Oeko-Tex 100 si 1000, fiind fara substante chimice, bio-compatibile (chiar si cu pielea delicata a bebelusilor), hipoalergenice si antiseptice.

Performanta privind ecranarea produselor impotriva radiatiilor marca Swiss Shield si YShield a fost certificata de catre diverse laboratoare de cercetare independente din Europa, eficienta acestora fiind testata in mod regulat in laborator (mai multe detalii gasiti pe site-ul www.safesolution.ro).

Despre Safe Solution for safe living Safe Solution Invest va ofera solutii pentru prevenirea si reducerea radiatiilor electromagnetice, respectiv servicii de masurare a nivelului radiatiilor si produse de protectie impotriva acestora.

Societatea Safe Solution Invest va ofera posibilitatea de a masura atat campurile electromagnetice de inalta frecventa (antene de telefonie mobila GSM 900 MHz / 1800 MHz, telefoane fixe fara fir, retele fara fir WLAN / Wi-Fi, cuptoare cu microunde, etc), cat si campurile electromagnetice de joasa frecventa (generatoare electrice, linii electrice de inalta tensiune, cabluri electrice, prize electrice, etc). In calitate de unic importator si distribuitor al produselor Swiss Shield si YShield in Romania, Safe Solution Invest va ofera consultanta pentru a gasi solutii adaptate nevoilor individuale, in vederea reducerii nivelului radiatiilor electromagnetice din locuinte sau spatii de lucru.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *