Stop 5G București

Cine suntem

Suntem un grup de cetățeni români, locuitori ai Bucureștiului, care am înțeles de câțiva ani importanța undelor și câmpurilor electromagnetice, atât în plan științific și economic, dar mai ales în domeniul sănătății oamenilor și al protecției mediului înconjurător.

Odată cu presiunile corporatiste și guvernamentale de a implementa urgent tehnologia 5G în lipsa unor studii și dovezi clare care să ateste că nu ne afectează sănătatea și ținând cont că studiile actuale arată doar efectele nocive fără a fi contrazise științific, la nivel mondial a apărut Apelul internaţional: Stop 5G pe Pământ şi în Spaţiu”https://www.5gspaceappeal.org/, semnat la această oră de peste 188,241 de oameni și organizații din peste 203 de națiuni și teritorii.

Spre finalul anului 2018 se făcea simțită prezența câtorva militanți români pe plan internațional și direcția a fost de a constitui un grup de lucru și de sprijin la nivel național. Așa a luat ființă STOP 5G ROMÂNIA, nucleu care la aproape 6 luni de la închegare a reușit să reunească peste 80 de ONG-uri românești și sute de persoane fizice.

Datorită nevoilor de organizare, pentru coerență și transparență, odată cu înmulțirea substanțială a membrilor coaliției s-a decis organizarea de grupuri locale de lucru, cel puțin la nivel de județe.

Astfel prima organizație care a început să acționeze prin inițiativă locală proprie este STOP 5G BUCUREȘTI.

Dacă doriți înscrierea într-o organizație STOP 5G vizitați această PAGINĂ.