Stop 5G București

Antenele și tehnologia 5G
vs
Sănătatea oamenilor și dreptul la viață

Tehnologia 5G vs sanatatea oamenilor – o perspectivă tehnică pentru o apărare corespunzătoare în instanţă.

Principiul precautiei poate duce la indepartarea oricarei antene GSM din zona de actiune, acolo unde sunt localizate persoane, avand in vedere ca nu se poate afirma 100% ca undele, in timp, nu afecteaza sanatatea.

CEDO condamna orice fel de actiune ce ar periclita viata unei persoane in scopul obtinerii de profit, in cazurile in care nu se cunosc efectele nocive ale unor asemenea unde.

Cunoastem deja aspectul ca instantele din Romania au dispus demontarea antenelor GSM de pe blocurile de locuinte chiar daca existau acorduri semnate intre asociatiile de proprietari si firmele de telefonie mobila.

Unul dintre cazuri, ramas si definitiv este cel prin care instanta dispune demontarea antenelor GSM Vodafone.

Ce este 5G? 5G se referă la tehnologia wireless „generația a 5-a”.

Provoaca antenele GSM cancer?

Vedeti opinii din afara Romaniei aici prin care prin simpla suspiciune ca retelele 5G pot provoca boli grave, municipalitatea a decis blocarea antenelor 5G. Cred ca nu putem sa tragem noi concluzia ca 5G este perfect sigur, asta pentru ca opiniile de mai sus provin din SUA, care chiar pun pret pe siguranta cetatenilor.

Scopul 5 G aparent este de a furniza transmisii mai rapide și capabile de a transporta o cantitate masivă de date. Momentan, termenul 5G este utilizat mai mult ca termen de marketing, având în vedere faptul că în România 5G-ul se bazează încă pe infrastructura 4G deja existentă si lățimea de banda este puțin îmbunătățită.

Ceea ce este clar este că 5G va introduce în viața noastră banda de frecvenţă extrem de înalta -EHF ( Extremely High Frequencies), frecvențe de undă milimetrică (MMW) ce nu au fost folosite niciodată pentru internet sau in tehnologia de telecomunicații.

Aceste unde nu trec ușor prin clădiri, așa că, în conformitate cu schema de marketing inițială, 5G ar necesita milioane de noi așa-numite „mini-celule”.

Tehnologia 5G vs Sanatate – legea impune aplicarea principiului preventiei.

Acestea vor asigura necesarul de radiație si lățime de banda necesare pentru atingerea vitezei nominale. Recent, o serie de companii wireless au declarat că semnalele 5G pot parcurge 3000 de metri.

Opinia specialistului (Irma Csiki secretar ştiinţific la Institutul de Sănătate Publică Bucureşti):


“Antenele GSM produc radiatii electromagnetice, neionizante. Acestea transportă energie, care penetrează în tesutul uman la diferite adancimi. Energia pe care o cedează este sub forma de caldură. Organismul are mecanismele prin care îşi reface echilibrul termic. Însa nu stie sa lupte cu temperaturile locale. “, a explicat Irma Csiki secretar ştiinţific la
Institutul de Sănătate Publică Bucureşti într-un articol publicat în România Liberă.

Experimentele pe animale au arătat ca încălzirea locala este de cam un grad Celsius”, a continuat cercetătoarea.

Indiferent care sunt datele factuale, industria telecomunicațiilor wireless caută în mod agresiv îmbrăcarea clădirilor şi a stâlpilor din întreaga ţară cu antene cu microunde care radiază non-stop radiații periculoase lângă şi în casele noastre.

Antenele turnului celular 5G vor fi completate de sisteme de comunicare prin satelit.

Mai precis, peste 20.000 de sateliți noi vor fi lansați în următorii doi ani pentru a se asigura că fiecare centimetru al planetei este suficient de iradiat pentru a susține capacitatea wireless de mare viteză peste tot.

Interesul de a instala 5G? Jucătorii principali sunt companiile de telecomunicații, operatorii de telecom, integratorii de echipamente şi, nu în ultimul rând, dezvoltatorii de echipamente si soluții 5G.

Interesul ţărilor este cel de a vinde licențe în domeniul de radiofrecvență, de stimulare a tehnologiei IOT şi a viitoarelor tehnologii wireless (ex: mașini fără șofer, șamd.).

Interesul celorlalți este să vândă echipamente, să vândă pachete de soluții către clientul final şi evident de a crea cerere într-o piață din ce în ce mai digitalizată.

Totul bine şi frumos, toţi fac bani, nivelul de tehnologizare şi digitalizare creste, samd.

ATENTIE LA 5 G – Dreptul la viata primeaza – Tehnologia 5G vs Sanatatea

Totuşi, există o singură problema: sănătatea corpului uman.

Daca până acum 4G-ul ne oferea migrene, stări de oboseală, anxietate, stări de nervozitate şi risc crescut de cancer,

5G-ul ne promite, pe lângă efectele 4G, şi o creştere accelerată a celulelor canceroase în corpul uman, o imunitate slăbită, stări de confuzie şi leucemie.

Lista afecţiunilor nu este una exhaustivă. Cu toate acestea, WHO ( Asociația Mondiala a Sănătății ) clasifică 5G ca având un risc scăzut pentru sănătate.

Cu același grad de risc este cotată şi cafeaua (!). Interesele internaționale sunt evidente, toate învârtindu-se în jurul profitului si mai puțin în jurul sănătății societății ce oricum este în continuă creștere demografică. Vizualizati si video-ul de mai jos – Dezbatere ANTENE GSM

Evident, se merge şi pe o altă pistă extreme de profitabilă, anume aceea de a vinde şi medicamente pentru bolile sau afecțiunile ce se vor dezvolta cu mult mai rapid decât natural.

Având în vedere faptul că cercetătorii de știință independenți demonstrează prin rapoarte amănunțite efectele negative asupra sănătății al electrosmogului (toate radiațiile electromagnetice de radiofrecvență și microunde), având în vedere supradensificarea mediului urban, a comunităților și a lumii noastre cu infrastructura 5G (care adaugă electrosmogului spectrul de frecvenţă MMW), completată de saturația cerului nostru cu sateliți 5G, această nouă tehnologie care vinde iluzii se poate dovedi a fi cea mai puternică lovitură la adresa sănătății umane la nivel global.

Dupa cum bine stiti, de cativa ani intentam procese impotriva operatorilor de telefonie mobila prin intermediul carora solicitam instantei de judecata sa dispuna desfiintarea echipamentelor de emisie semnal GSM amplasate pe cladirile civile, sau in apropierea acestora.

Cititi si : Antenele Si Tehnologia 5G Vs Sanatatea Oamenilor Si Dreptul La Viata

Desi nu exista o perioda de timp indeajuns de lunga la care sa ne raportam in momentul de fata in vederea identificarii unei legaturi de cauzalitate directa intre diferitele afectiuni pe care le pot cauza corpului uman campurile electromagnetice emise de catre aceste statii de emitere semnal GSM, in materialul de mai jos au fost identificate cu certitudine de catre profesori in materie, daunele pe care care acestea le pot cauza celorlalte vietuitoare.

In aceste conditii, nu intamplator, prin Tratatul privind Functionarea Uniunii Europene s-a instituit principiul precautiei, principiu ce presupune ca din viata fiecarui individ sa fie indepartat orice factor de risc, intrucat acesta oricum este supus in permanenta unui cumul de astfel factori nocivi (poluare, incalzire globala, radiatii UV, etc.).

De asemenea, cat timp au fost demostrate efectele daunatoare ale acestor echipamente asupra altor vietati, apreciem ca in baza principiul amintit anterior, instanta are obligatia sa dispuna desfiintarea statiilor de emisie semnal GSM, deoarece nu putem sa stam si sa asteptam ca raul sa-si faca loc in vietile noastre, iar mai apoi sa ne intrebam cum ar fi fost daca nu ar fi fost?

Solicitati aici o consultanta juridica completa.

https://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/antenele-si-tehnologia-5g-vs-sanatatea-oamenilor-si-dreptul-la-viata/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *